Kehitysryhmä Lumihiutaleet

KEHITYSRYHMÄT

Taitoluistelun kehitysryhmiin siirrytään luistelukoulun jälkeen, kun tarvittavat perustaidot on saavutettu. Valmentajat voivat kutsua luistelijoita siirtymään jo kesken kauden, mutta yleensä ryhmäsiirrot tehdään jouluna tai keväällä.

 

LUMIHIUTALEET

Lumihiutaleet on taitoluistelun kehitysryhmä, johon pääsevät luistelukoulun käyneet, riittävät luistelun perustaidot hallitsevat, 5-8-vuotiaat luistelijat. Lumihiutaleissa harjoitellaan monipuolisesti taitoluistelun perusteita. Lumihiutaleet harjoittelevat jäällä 2 tai 3 kertaa viikossa ja oheisissa 1-2 kertaa viikossa.Jäällä harjoitellaan taitoluistelun elementtejä, kuten askeleita, liukuja, hyppyjä ja piruetteja sekä muodostelmaluistelun alkeita, joita kaikkia harjoitellaan pitkälti leikin kautta.

Oheisharjoituksissa opetellaan jään ulkopuolella taitoluisteluun tarvittavia lajitaitoja, kuten koordinaatiota, nopeutta ja notkeutta. Riittävän taitotason saavutettuaan Lumihiutaleet voivat edetä valmentajien kutsumina kilparyhmiin (6-8-vuotiaiden yksinluistelun kilparyhmä Timantit tai muodostelmaluistelujoukkue Little Stars).

 

 

Harjoitusajat:

Tiistai 16.30-17.20 hh2

Torstai 16.15-17.05 hh1

Lauantai 9-10 oh ja 10.15-11.05 hh1

 

Ryhmää valmentavat kaudella 2018-2019

Piia Salonen, vastuuvalmentaja

Anneka Okkonen