Kehitysryhmä Lumihiutaleet

KEHITYSRYHMÄ

Taitoluistelun kehitysryhmään siirrytään luistelukoulun jälkeen, kun tarvittavat perustaidot on saavutettu. Valmentajat voivat kutsua luistelijoita siirtymään jo kesken kauden, mutta yleensä ryhmäsiirrot tehdään jouluna tai keväällä.

 

LUMIHIUTALEET

Lumihiutaleet on taitoluistelun kehitysryhmä, johon pääsevät luistelukoulun käyneet, riittävät luistelun perustaidot hallitsevat, 4-10 -vuotiaat luistelijat. Lumihiutaleissa harjoitellaan monipuolisesti taitoluistelun perusteita ja pääpaino on yksilötaitojen kehittämisessä. Lumihiutaleet harjoittelevat jäällä 2 tai 3 kertaa viikossa ja oheisissa kerran viikossa. Jäällä harjoitellaan taitoluistelun elementtejä, kuten askeleita, liukuja, hyppyjä ja piruetteja sekä muodostelmaluistelun alkeita. Tavoitteena on innostuttaa lajin pariin leikiomaisen harjoittelun kautta.

Oheisharjoituksissa opetellaan jään ulkopuolella perusliikuntataitoja ja taitoluisteluun tarvittavia lajitaitoja, kuten koordinaatiota, ketteryyttä ja liikkuvuutta. Riittävän taitotason saavutettuaan Lumihiutaleet voivat edetä valmentajien kutsumina kilparyhmiin (yksinluistelun kilparyhmä Timantit tai muodostelmaluistelujoukkue Little Stars).

 

 

Harjoitusajat:

Tiistai 16.30-17.20 hh2

Lauantai 9.15-10 oh ja 10.15-11.05 hh1

 

Ryhmää valmentavat kaudella 2019-2020

Hanna Koski, vastuuvalmentaja

Emmi Kämäräinen

Sinituuli Lahti